Tjäna in pengar på att handla

Låter det för bra för att vara sant om jag säger att du kan tjäna pengar när du handlar? Ja, det kanske det gör, men det är faktiskt möjligt för dig att göra det. Det finns olika sätt som du kan gå tillväga på för att tjäna in pengar när du handlar. Här nedan ska jag beskriva några av dem. Kom dock ihåg att detta bara är rekommendationer.

Rabatter

Som du säkert vet är rabatter ett väldigt bra sätt att tjäna in pengar på. Nästan alla butiker har rabatter och kampanjer hela tiden, och beroende på vilka dessa är just nu kan du köpa olika produkter. Har ICA exempelvis rabatt på yoghurt denna vecka kan du köpa flera och äta yoghurt som en del av din frukost och dina mellanmål under veckan.

Jämför priser

Att jämföra priser mot varandra är effektivt för att tjäna in pengar. Det du brukar köpa på en affär kan vara betydligt billigare på en annan. Du vill ju inte komma hem efter att ha köpt en eltandborste på din närmsta affär och märka att till exempel Apotea har just den eltandborste du köpte för ett mycket lägre pris. Så jämför priser innan du handlar.

Cashbacks

Det finns olika tjänster som gör att du kan få cashbacks på det du handlar på nätet. Det betyder att du handlar det du vill ha och helt enkelt får in en viss procent av det belopp du har handlat för direkt till ditt konto hos tjänsten. Sen kan du föra över de pengarna till ditt privata bankkonto och på så sätt få pengar tillbaka när du handlar.