Shopping för barnen

Det finns nog nästan inga barn som inte tycker om leksaker. Många leker med leksaker fram till att de är rätt gamla, och man är ju egentligen aldrig för gammal för leksaker innerst inne. Det finns så mycket som kan vara roligt att leka med även som vuxen och då framförallt att kunna leka med sina barn är ju hur härligt som helst. Att köpa leksaker kan därför vara minst lika roligt för vuxna som det är för barnen eftersom man kan se framför sig vad man kommer leka med tillsammans med sina barn. Att låta barnen shoppa leksaker då och då kan därför vara väldigt roligt även för dig som förälder.

Den typ av leksak som kanske främst engagerar vuxna i samma utsträckning som barn är lego. Köp ett set lego star wars och bygg fram saker ut filmer som du älskar och liknande. Varken du eller ditt barn kommer kunna göra någonting annat på flera dagar eftersom ni så gärna vill bygga klart ert bygge. Detta gör att ni får väldigt mycket värdefull tid tillsammans med varandra som ni kanske inte annars hade fått på samma sätt. Det blir mycket roligare att umgås med varandra när man gör någonting som båda tycker är roligt. Det kan skapa ett mycket starkt band mellan er två.

Man kanske inte ska låta barnet shoppa loss hela tiden, men någon gång ibland kan faktiskt vara bra för er relation. Barnet kommer dessutom bli glad över att du säger ja till leksaker!